برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در دانشکده داروسازی پردیس

مراسم عزاداری سیدالشهدا روز دوشنبه مورخ 94/7/27 در محل دانشکده داروسازی پردیس با حضور رییس دانشکده و تعدادی از پرسنل و جمعی از دانشجویان برگزار شد.این مراسم از ساعت 18 با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد؛بعد از تلاوت قران نماز جماعت مغرب و عشا توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین شریفی اقامه شد.سپس شرکت‌کنندگان در مراسم به زمزمه زیارت عاشورا پرداختند .در ادامه مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین شریفی، ضمن ابراز خرسندی از حضور در بین دانشجویان و استادان دانشگاه درمورد وقایع کربلا و شهادت امام حسین و یارانش سخنرانی کردند.

در ادامه مراسم عزاداری و سینه‌زنی با مداحی ذاکران اهل بیت برگزار شد . پایان‌بخش مراسم، پذیرایی از عزاداران حسینی و صرف شام برای آن عزیزان بود.